31 Ağustos 2009 Pazartesi

Perfect Strangers


Yaşı 30 üzeri olanlar iyi hatırlar . O zamanlar ismi Magic Box olan Star1 televizyonunda akşam kuşağında yayınlanan ve seyrine doyum olmayan bir Amerikan sit -com 'unun adıdır Perfect Strangers .

Bu seri dizide Mipos adlı bir Yunan adasından Chicago'da yaşayan kuzeni Larry'nin yanına göçen Balki adlı bir vatandaş ile kuzeninin başlarından geçen komik maceralar anlatılır . Bu dizinin ismi Türkçe'ye de Muhteşem İkili diye çevrilmiştir.


Peki biri size " Bu yılın futboldaki muhteşem ikilisi olma adaylarınız kimlerdir ? " diye bir soru sorsa cevabınız ne olur ? Ben tereddütsüz yukarıdaki resimdeki arkadaşların adlarını söylerim.

Birisi Türkiye'de oynamış , diğeri ise transfer sezonunda "İstanbul'a yolu düşer mi acaba?" diye ciddi ciddi ismi tartışılmış bir oyuncu idi.

Bu ikilinin yolları Bundesliga'da kesişti. Sezon başı Madrid yolcusu olacağı düşünülen ancak kulübünün satmaya yanaşmadığı Fransız'ın yanına Madrid'den Hollandalı bir misafir geldi .

Robben'in kramponlarına bağlı ancak çıplak göz ile görünmeyen sihirli değnekten midir bilinmez , Hollandalı Alianz Arena 'ya ayak bastığı ilk maçta hem kendi coştu hem de takımını coşturdu . Ve tabii bu aralar oldukça zor günler geçiren aynı zamanda hocası olan vatandaşına da bir nefes alma imkanı sağladı .

Kaka - Ronaldo veya Messi - Zlatan . Bence hiçbiri değil . Bu yılın muhteşem ikili oskarlarını bu arkadaşlar kazanır diye düşünüyorum . İlgi ile takip ediyor olacağım .

0 yorum:

Yorum Gönder